Alunperin Cazze-ketjuun kuulunut optikkoliike perustettiin Leppävaaran Läkkisepäntorille vuonna 1996. Muutto nykyiselle paikalle Selloon oli edessä syksyllä 2005 kauppakeskuksen avatessa ovensa. Olemme siis palvelleet Sellossa alusta lähtien. Vuodesta 2009 liike on ollut täysin villi ja vapaa eli emme kuulu mihinkään ketjuun, vaan olemme täysin yksityinen suomalainen optikkoliike. Nimi on kuitenkin edelleen jäljellä muistuttamassa historiasta 🙂

Pisin historia liikkeessämme on Tuulialla, joka tuli alunperin optikko-opiskelijana ilta- ja viikonlopputöihin Sellon Katse Optikolle keväällä 2006. Siitä jatkui vakituiset optikon työt, kunnes pitkäaikainen haave toteutui syksyllä 2017 ja uusi ura yrittäjänä alkoi.

Jaana taas puolestaan teki kaksi harjoittelua Sellon Katse Optikolla jo opiskeluaikana, mutta tie vei valmistumisen jälkeen 2009 pääkaupunkiseudun muihin optikkoliikkeisiin töihin. Jaana ”palasi”  syksyllä 2017 ja on työskennellyt siitä asti asiakkaidemme ilona.

Uusin vahvistuksemme Peppi aloitti työt liikkeessämme alkuvuodesta 2024. Pepillä on ehtinyt kertyä paljon kokemusta asiakaspalvelusta ja tuoreena optometristinä hänellä on myös uusimmat tiedot ja taidot.

Meillä onkin nyt sopiva sekoitus kokemusta ja uutta innostusta! Uskomme sen välittyvän myös teille hyvänä, kiireettömänä ja joustavana palveluna sekä kotoisana tunnelmana. Toivomme, että meiltä poistutaan hyvällä mielellä 🙂

Tuulia Ansio
Optikko / Yrittäjä / Piilolinssi- ja työnäköoptikko

”Olen aina nauttinut siitä, että yksityisessä liikkeessä saa tehdä asioita laidasta laitaan: somistuksesta näöntutkimuksiin. Yrittäjyys on tuonut tähän vielä lisämausteensa ja päivät ovatkin hyvin erilaisia. Työssä yhdistyvät asiakaspalvelu, visuaalisuus ja terveydenhuolto juuri sopivalla tavalla. Sosiaalisen työn vastapainoksi kaipaan vapaa-ajalla usein rauhaa ja hiljaisuutta. Mökkeily, luonnossa liikkuminen ja lukeminen rentouttavat mukavasti. Ja mikään ei voita järveen pulahtamista tai eväsretkiä 🙂 ”

Jaana Holappa
Optikko / Piilolinssioptikko

”Parasta työssäni on monipuolisuus ja se kun asiakkaalle löytyy juuri sopiva kehys. On ihanaa saada palvella asiakas alusta loppuun; aina kehysten valitsemisesta, näöntutkimuksen kautta valmiiden lasien luovutukseen. Nautin myös rennosta ja kotoisasta tunnelmasta, mikä meillä vallitsee. Työn vastapainona vapaa-aika kuluu usein luonnossa liikkuen ja ympäristöä ihmetellen. Arkivapaapäivät ovat mainioita hetkiä nauttia kulttuurista ja taiteesta.”

Peppi Valtonen
Optometristi

”Parasta työssäni ovat ihmiset, niin asiakkaat kuin ihanat työkaveritkin. Hyvällä porukalla on kivaa tehdä töitä! Pidän erityisesti yksityisen optikkoliikkeen monipuolisesta työnkuvasta, näöntarkastusten ohella työhön kuuluu esimerkiksi somettamista ja somistamista. Optometristin työssä varsinkin piilolinssisovitukset ja lapsiasiakkaat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aika kuluu urheiluharrastusten parissa; suurin osa vapaista illoista kilpacheerleading-harjoituksissa ja koiran kanssa lenkkipolulla – unohtamatta kuitenkaan sohvalla makoilua lemppari tv-sarjoja katsellen. ”