Kaikki tiet vievät Sellon Katse Optikolle (tai siltä se ainakin tuntuu) 🙂

Alunperin Seppo ja Tauno perustivat Cazze-ketjuun kuuluneen optikkoliikkeen Leppävaaran Läkkisepäntorille vuonna 1996. Muutto nykyiselle paikalle Selloon oli edessä syksyllä 2005 kauppakeskuksen avatessa ovensa. Olemme siis palvelleet Sellossa alusta lähtien. Vuodesta 2009 liike on ollut täysin villi ja vapaa eli emme kuulu mihinkään ketjuun vaan olemme täysin yksityinen suomalainen optikkoliike.

Pisin historia liikkeessämme on Tuulialla, joka tuli alunperin optikko-opiskelijana ilta- ja viikonlopputöihin keväällä 2006. Palaset loksahtivat kohdalleen ja vakituinen pesti alkoi valmistumisen myötä jouluna 2008. Syksyllä 2017 Tuulia toteutti pitkäaikaisen unelmansa ja ryhtyi yrittäjäksi Sepon siirtyessä muihin töihin. Neljä vuotta myöhemmin syksyllä 2021 Tuuliasta tuli liikkeen ainoa omistaja, kun Tauno päätti uransa Sellon Katse Optikolla.

Jaana taas puolestaan teki kaksi harjoittelua Sellon Katse Optikolla jo opiskeluaikana, mutta tie vei valmistumisen jälkeen 2009 pääkaupunkiseudun muihin optikkoliikkeisiin töihin. Jaana ”palasi” meille syksyllä 2017 ja on työskennellyt siitä asti asiakkaidemme ilona.

Eva (joka muuten on Jaanan kurssikaveri) oli myös opiskeluaikana syksystä 2007 eteenpäin ilta- ja viikonlopputöissä liikkeessämme. Valmistumisen jälkeen Eva työskenteli vuosikymmenen ajan muissa optikkoliikkeissä pääkaupunkiseudulla. Evan tie kurvasi takaisin meille kesällä 2021.

Toukokuun alussa 2022 saimme lisävahvistusta optometristiopiskelija Fannista. Fanni valmistuu keväällä 2023, joten hän on jo lähes ammattilainen. Nyt meillä on mainio porukka kasassa!

Uskomme sen välittyvän myös teille hyvänä, kiireettömänä ja joustavana palveluna sekä kotoisana tunnelmana. Toivomme, että meiltä asiakas poistuisi hyvällä mielellä 🙂

Tuulia Ansio
Optikko / Yrittäjä / Piilolinssi- ja työnäköoptikko

”Olen aina nauttinut siitä, että yksityisessä liikkeessä saa tehdä asioita laidasta laitaan: somistuksesta näöntutkimuksiin. Yrittäjyys on tuonut tähän vielä lisämausteensa ja päivät ovatkin hyvin erilaisia. Työssä yhdistyvät asiakaspalvelu, visuaalisuus ja terveydenhuolto juuri sopivalla tavalla. Sosiaalisen työn vastapainoksi kaipaan vapaa-ajalla usein rauhaa ja hiljaisuutta. Mökkeily, luonnossa liikkuminen ja lukeminen rentouttavat mukavasti. Ja mikään ei voita järveen pulahtamista tai eväsretkiä 🙂 ”

Jaana Holappa
Optikko / Piilolinssioptikko

”Parasta työssäni on monipuolisuus ja se kun asiakkaalle löytyy juuri sopiva kehys. On ihanaa saada palvella asiakas alusta loppuun; aina kehysten valitsemisesta, näöntutkimuksen kautta valmiiden lasien luovutukseen. Nautin myös rennosta ja kotoisasta tunnelmasta, mikä meillä vallitsee. Työn vastapainona vapaa-aika kuluu usein luonnossa liikkuen ja ympäristöä ihmetellen. Arkivapaapäivät ovat mainioita hetkiä nauttia kulttuurista ja taiteesta.”

Eva-Maria Virtanen
Optometristi / Piilolinssi-ja työnäköoptikko

”Erilaisten asiakkaiden kohtaaminen on työni parhaita puolia. Pienessä työyhteisössä työskentely on ihanaa: voin itse vaikuttaa myytäviin tuotteisiin ja näin varmistaa onnistuneen ja asiakkaan toiveiden mukaisen lopputuloksen. Sydäntäni lähellä on etenkin piilolinssien sovittaminen ja niiden avulla saavutettavat erilaiset näköratkaisut. Liikkeessämme on välittävä ilmapiiri, meillä saa olla oma itsensä. Vapaa-aikani vietän perheen ja uintiharrastuksen parissa.”

Fanni Jokitalo
Optometristiopiskelija

”Työssäni nautin eniten siitä, että yhdessä asiakkaan kanssa löydämme juuri hänelle oikean ratkaisun ja asiakas on lähtiessään tyytyväinen hyvästä palvelusta. Tykkään myös työn monipuolisuudesta ja siitä, että yksityinen liike tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia eikä yksikään päivä ole samanlainen. Vasta tulleena on ollut ihana huomata, miten hyvin olen päässyt mukaan meidän rentoon ja hyväsydämiseen työyhteisöön! Odotan innolla, mitä kaikkea tulevaisuus optisella alalla ja tässä työpaikassa tuokaan minulle tullessaan! Työn ulkopuolella liikun paljon mm. pyöräillen, juosten ja hiihtäen. Paras tapa rentoutua on luonnon keskellä riippumatossa kirjaa lukien tai luonnosta muuten vain nauttien!”