Sellon Katseen tarina

Olemme palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1996. Aloitimme Leppävaarassa Läkkisepäntorilla ja muutimme Selloon kauppakeskuksen avauduttua vuonna 2005.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, kiireettömästi ja joustavasti. Eli niinkuin haluaisimme itse tulla palvelluiksi. Haluamme kuunnella asiakkaidemme toiveita ja toteuttaa ne. Toivomme, että meiltä asiakas poistuisi hyvällä mielellä.

Valitettavasti emme nykyään pysty ennakoimaan ruuhka-aikoja. Välillä siis meilläkin joutuu odottamaan. Koska palvelemme laajoilla aukioloajoilla, olemme liikkeessä paljon myös yksin. Teemme parhaamme, jotta jokainen asiakas saisi silloinkin nopeasti hyvää palvelua. Joskus voi kuitenkin olla parempi mennä nauttimaan kuppi kahvia tai istahtaa mukavalle sohvallemme odottelemaan.

Tauno Nykänen
Optikko / Yrittäjä

”Valmistuin optikoksi vuonna 1992. Nykyisessä työssäni optikkona ja yrittäjänä olen toiminut yrityksen perustamisesta eli vuodesta 1996 asti. Vapaa-ajalla intohimonani on moottoripyöräily ja olenkin tien päällä aina, kun sää sallii.”

Tuulia Ansio
Optikko / Yrittäjä

”Aloitin työt Sellon Katse Optikolla keväällä 2006 ja valmistuin optikoksi jouluna 2008. Viihdyn työssäni erittäin hyvin. Kesällä 2017 totetutui pitkäaikainen unelmani ryhtyessäni yrittäjäksi. Vapaa-ajalla rentoudun urheilemalla ja lukemalla sekä nautin eväsretkistä ja matkustelusta.”

Jaana Holappa
Optikko

”Vaihdoin kellojen ja korujen parista optiselle alalle vuonna 2006. Tein kaksi harjoittelua Sellon Katse Optikolla jo opiskeluaikana. Valmistuin vuonna 2009 ja tein optikon töitä eri liikkeissä pääkaupunkiseudulla. Tuulian ja Taunon toiveesta aloitin Sellon Katse Optikolla lokakuussa 2017. Luonnossa liikkumisesta ja käsitöistä saan hyvää vastapainoa työlle.”