Näöntutkimus ja silmänpaineen mittaus

Näöntutkimuksessa olisi hyvä käydä parin vuoden välein tai jos näkemisessä ilmenee ongelmia. Meillä pääset näöntutkimukseen joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Voit varata ajan soittamalla, sähköpostilla tai nettiajanvarauksen kautta. Teemme näöntutkimuksia mahdollisuuksien mukaan myös ”lennosta” eli voit tulla myös kokeilemaan onneasi

Näöntarkastus maksaa 40€, mutta hyvitämme sen aina hinnassa lasien oston yhteydessä. Näöntutkimukseen olisi hyvä varata aikaa noin puoli tuntia. Otathan mukaan tiedot nykyisistä laseistasi näöntutkimukseen tullessasi. Alle 8-vuotiaiden ja asiakkaiden, joilla on silmäsairaus tai joille on tehty silmäleikkaus, tulisi käydä silmälääkärin vastaanotolla.

Silmänpaineen mittaus 8€.

Ajanvarauksen voit tehdä tästä.

Varaa aika optikon näöntutkimukseen: 09-5864771

Piilolinssisovitus

Meiltä voit varata ajan piilolinssisovitukseen. Jos et ole aiemmin käyttänyt piilolinssejä, niin tutkimme näkösi, mikroskopoimme silmäsi ja opetamme linssien käsittelyn. Tähän olisi hyvä varata aikaa ainakin tunti. Piilolinssien ensisovitus maksaa 60€ ja sisältää aina harjoituslinssejä mukaan.

Kokeneidenkin piilolinssinkäyttäjien silmät olisi hyvä mikroskopoida noin vuoden välein. Samalla on hyvä tarkistaa myös voimakkuus ja miettiä, onko linssivalinta edelleen toimiva. Piilolinssisovitus maksaa 50€ ja sisältää aina koelinssit mukaan.

Ajanvarauksen voit tehdä tästä.

Varaa aika optikon näöntutkimukseen: 09-5864771

Silmälasien korjaus

Jos silmälasit menevät rikki, niin tuo ne meille näytille. Nenätyynyjä, ruuveja, aisanpäitä ja siimaa löytyy suoraan varastostamme. Hopeajuotokset ja titanjuotokset lähetämme pajalle ja ne valmistuvat noin viikossa. Kiillotamme myös harmaantuneet ja kuluneennäköiset muovikehykset lähes uudenveroisiksi. Välillä kehyksiä on myös hyvä huoltaa: kiristämme ruuvit, vaihdamme nenätyynyt uusiin puhtaisiin ja taivutamme kehykset sopiviksi. Pyrimme tekemään pienet korjaukset odottaessa, mutta joskus silmälasien korjaus voi kestää pari vuorokautta. Varalasit olisikin syytä ottaa mukaan, kun tuot lasit korjattavaksi.

Tuo korjausta tarvitsevat lasit meille näytille!
Soita: 09-5864771

Osamaksu helpottaa yllättäviä hankintoja

Silmälasit ovat suuri hankinta kertaostoksena. Laadukkaat lasit maksavat kuitenkin itsensä takaisin ajan kuluessa. Resurs Bank -rahoitus antaa mahdollisuuden maksaa lasit osamaksulla. Voimme täyttää lainahakemuksen liikkeessämme ja saat lainapäätöksen heti.

Tule käymään ja kysy lisää!