Kehykset

Pidämme kehysvalikoimamme monipuolisena ja hinta-laatusuhteen kohdallaan. Yksityisenä liikkeenä pystymme valitsemaan tuhansien ihanien kehysten joukosta ne, joiden ajattelemme sopivan asiakkaillemme parhaiten. Meillä on laaja valikoima suurempien ja pienempien valmistajien laadukkaita kehyksiä. Valikoima vaihtuu sitä mukaa, kun myymme kehyksiä, eli mallisto päivittyy jatkuvasti. Pystymme myös tilaamaan maahantuojien mallistoista toiveidesi mukaisen mallin, värin tai koon, jos sellaista ei löydy suoraan hyllystä. Meiltä löydät laajan valikoiman kehyksettömiä malleja, joissa linssin kokoa ja muotoa voidaan räätälöidä sopivaksi. Lisäksi valikoimassamme paljon kehyksiä kapeakasvoisille.

Haluamme tarjota asiakkaillemme trendikkäitä kehyksiä, mutta panostamme myös ajattomiin klassikoihin. Kehysten valinnassa tärkeää on, että koet lasit omaksesi. Lisäksi tulee huomioida, että lasit istuvat kasvoilla hyvin ja ovat voimakkuuksiisi ja linssivalintaan sopivat. Kun tiedämme voimakkuutesi ja näkötarpeesi, pystymme valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivat kehykset.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Uudet linssit omiin kehyksiin

Linssitämme myös asiakkaidemme omia kehyksiä. Jos sinulla on rakkaat kehykset, joista et haluaisi luopua, niin tuo ne näytille. Tutkimme kehyksen kunnon ja arvioimme onnistuuko linssitys. Vanhojen kehysten linssitys on aina asiakkaan omalla vastuulla. Joissain tapauksissa voimme tilata linssit kehykseesi jopa niin, ettet joudu olemaan päivääkään ilman lasejasi.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Linssit näkötarpeiden mukaan

Haluamme myydä laadukkaita linssejä. Siksi luotamme Hoyan ja Essilorin tuotteisiin.
Linsseissä riittää valinnan varaa. Karkeasti linssit voidaan jakaa yksiteholaseihin ja moniteholaseihin. Lisäksi on tarjolla erilaisia lähilasiratkaisuja ja harrastuslaseja. Kaikkia linssejä on saatavilla eri ohennuksilla ja pinnotteilla. Linssit on mahdollista saada myös auringossa tummuvina.

Voit jättää linssien valinnan meidän huoleksemme. Kun tiedämme voimakkuutesi ja lasien käyttötarkoituksen, pystymme esittelemään sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Laskemme aina tarjouksen silmälaseista kehysvalinnan, voimakkuuden ja näkötarpeidesi mukaan.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Aurinkolasit

Aurinkolasien tarkoitus on suojata silmät UV-säteilyltä, estää häikäisyä ja tehdä näkemisestä mukavampaa. Olemme valinneet valikoimaamme laadukkaita aurinkolaseja, jotka toimivat monessa tilanteessa. Autamme sinua löytämään käyttötarkoitukseesi parhaiten soveltuvat aurinkolasit. Hyvälaatuiset aurinkolasit kestävät käytössä vuosia. Jos valikoimastamme ei löydy mieleistäsi mallia tai väriä, niin voimme tilata sen maahantuojalta.

Meiltä löydät muunmuassa Ray-Banin, Oakleyn ja Maui Jimin kattavat mallistot. Valikoimasta löydät myös moniin eri urheilulajeihin sopivat aurinkolasit. Lapsille on tarjolla laaja valikoima Ceben laadukkaita aurinkolaseja. Monet aurinkolasimallit on mahdollista saada myös omilla vahvuuksilla. Pystymme toimittamaan myös kaarevia, peilipintaisia ja polarisoivia laseja vahvuuksilla voimakkuudesta riippuen.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Suojalasit voimakkuuksillasi F- ja S-suojaluokissa

Suojalasit voimakkuuksillasi F- ja S-suojaluokissa
Toimitamme suojalasit voimakkuuksilla F- ja S-suojaluokissa. Meillä on Bollen suojalasimallisto sovitettavissa liikkeessämme.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Erityistyölasit helpottamaan työntekoa

Erityistyölaseilla tarkoitetaan näyttöpäätetyötä tekevälle henkilölle työnantajan lainmukaisten kriteerien täyttyessä kustantamia silmälaseja. Erityistyölasit poikkeavat yleiskäyttöön tarkoitetuista silmälaseista voimakkuuden, linssityypin tai linssien asennuskorkeuden suhteen.

Teemme näöntutkimuksia työterveyshuollon lähetteiden pohjalta ja varmistamme, että työnteko sujuu nopeasti ja vaivattomasti oikeanlaisilla silmälaseilla.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Piilolinssien hoitonesteet ja muut oheistuotteet meiltä

Piilolinssinesteet, kostutustipat ja silmälasien puhdistustuotteet tilaamme suomalaiselta Piilosetilta. Löydät meiltä lisäksi silmälasinauhat, kotelot silmälaseille, urheilunauhat, huurteenestoaineet, aurinkolasiclipit, päällelaitettavat aurinkolasit ja mikrokuituliinat.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Piilolinssit sopivat aktiiviseen elämään ja tuovat mukavuutta harrastuksiin

Piilolinsseissä löytyy nykyään paljon valinnan varaa. On kertakäyttölinssejä ja kuukausilinssejä. Piilolinssit on mahdollista saada yksitehoisena, monitehoisena ja hajataiton korjaavina. Käytämme Cooper Visionin ja Alconin tuotteita. Meillä on suoraan varastossa kertakäyttöpiilolinssejä ja muut tuotteet saamme tilaamalla nopeasti. Piilolinssisovituksessa pystymme valitsemaan sinulle parhaiten sopivan linssin.

Soita: 09-5864771 | Lähetä sähköpostia!

Sellon Katse Instassa